Samenwerken

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan lange en duurzame relaties. Zo kopen de Gebroeders van Beek uit Wehl al sinds 1968 eieren bij ons. Zij zorgen er vervolgens voor dat de eieren in de supermarkten terechtkomen. In 1966 kwamen de eerste kuikens van Broederij Ter Heerdt uit Babberich en tot op de dag van vandaag zorgen zij ervoor dat onze nieuwe kuikens uitgebroed worden. Langdurige samenwerkingen waar we trots op zijn. Wij werken graag samen met ondernemers in de regio. Het resultaat hiervan is dat onze eieren te vinden zijn in supermarkten en landwinkels in de Achterhoek en Liemers. Daarnaast maakt de lokale horeca gebruik van onze streekproducten voor het bereiden van de lekkerste gerechten.

Wil jij ook gebruik maken van het beste dat onze streek te bieden heeft? We maken graag kennis met je!

Neem contact op

Supermarkten

Steeds meer supermarkten voegen lokale producten toe aan hun assortiment. Want verse producten hoeven niet altijd van ver te komen. Wij leveren dagverse eieren aan supermarkten in de regio. Ook bij lokale groente- en streekwinkels vind je de eieren van Tomesen in het schap. 

Samenwerking Supermarkten

Boeren en lokale ondernemers

In onze streekwinkel bieden we een breed assortiment aan lokale lekkernijen. Dit kan dankzij de samenwerking met boeren en ondernemers uit de regio. Zij werken dagelijks aan het bereiden van ambachtelijke versproducten. Zo is ons aanbod divers en lokaal. In onze moderne zelfbedieningswinkel koop je zuivelproducten, kazen, sappen en verschillende smaken ijs. 

Samenwerking Boeren en lokale ondernemers

Horeca

Eten van het seizoen zit boordevol smaak en vitaminen. Hiermee bereid je als horecaondernemer de lekkerste seizoensgebonden gerechten. Op deze manier kun je ook de herkomst van de producten en de gerechten delen met je klant. Niet voor niks is het gebruik van verse streekproducten in de horeca actueel.

Met plezier leveren wij dagelijks verse producten aan lokale horecaondernemers zoals Orangerie De Pol en Villa Ruimzicht in Doetinchem. Vers, maar bovenal ook duurzaam. 

Samenwerking Horeca

Scholen

We vinden het belangrijk om te laten zien wat er gebeurt op ons bedrijf. Daarom stellen we onze boerderij graag open voor scholen. Tijdens een excursie zien, voelen, horen én beleven de leerlingen waar hun voedsel vandaan komt. Speciaal hiervoor hebben we een kijkstal ingericht: achter glas bewonder je de kippen in onze kippenschuur. In onze ontvangstruimte vertellen we over onze werkwijze en de herkomst van onze producten. Een leuk uitje dat ook nog eens ontzettend leerzaam is.

Kijkstal

Samenwerking Scholen

Samenwerken?

Heb jij interesse in een samenwerking met ons bedrijf? Wij maken graag kennis met je! 

Maud en Roy Tomesen in kippenschuur