De kijkstal

Wij zijn trots op ons pluimveebedrijf. Daarom laten we je graag zien hoe wij voor onze kippen zorgen en waar onze eieren vandaan komen. Met plezier stellen we onze boerderij open voor iedereen die hier interesse in heeft. Tijdens bezoek nemen wij, Roy en Maud, je graag mee op ons erf en door de stallen. Ook groepen en scholen zijn van harte welkom. 

Bezoek de kijkstal

Tijdens een excursie zie, voel, hoor én beleef je waar onze producten vandaan komen. Achter het glas van de kijkstal bewonder je de kippen in onze kippenschuur. In de ruime ontvangstruimte vertellen we, onder het genot van zelfgebakken cake en koffie of thee, over onze werkwijze en de herkomst van onze producten. Een leuk uitje dat ook nog eens ontzettend leerzaam is. 

Soms hebben wij te maken met maatregelen rondom de vogelgriep. In die perioden moeten wij van het Ministerie van Landbouw onze deuren gesloten houden. Om er zeker van te zijn dat je naar binnen kunt, vinden rondleidingen en excursies altijd plaats op afspraak. Heb je interesse of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op voor meer informatie. Kom je voor een excursie met je school, dan is het bezoek gratis. 

Contact

Eieren van Tomesen